Bir binadan elde edilecek su ve enerji tasarrufu toplam işletim maliyetini %10 azaltabilir



Hizmetlerimiz

Mannesmann olarak Su Tasarruf Teknolojileri konusunda, her türlü ekipman, proje, dizayn ve mühendislik faaliyetlerini, deneyimli satış mühendislerimizle yürütüyoruz. Özellikle büyük kurumsal müşterilere yönelik gerçekleştirdiğimiz ekipman temini ile en doğru, en güvenilir, en etkin ve ekonomik çözümler sunmaktayız.

2019/2020 Kurumsal Ürün Kataloğumuz

2019/2020 fiyat listesiyle Mannesmann Kurumsal Ürün Kataloğu’muzu PDF dosyası olarak indirmek için tıklayınız.

Web Sitelerimiz Yenilendi

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için görsel olarak daha zengin bir içerikle, kullanımı kolay web sitelerimizi kullanıma açtık. Yeniden tasarlanan web sitemiz sayesinde ürünlerimiz hakkında her zaman en güncel bilgiye ulaşabileceksiniz.

Su Tasarruf Ürünleri için
www.rcmannesmann.com.tr tıklayınız.
Banyo Aksesuarları için
www.banyo.rcmannesmann.com.tr tıklayınız.

Turizm İşletmeleri

Turizm işletmeleri hem maliyet avantajlarını hem de çevreye zarar vermeyen alternatifleri bir araya getirmenin yollarını arıyorlar. Su ve enerji yönetimi, kurumsal bir karardır. İşletmelerde iyi yapılan su ve enerji tüketimi yönetimi, daha iyi mali performans sağlamaya yardımcı olur. Bu tüketimlerinizi sürdürülebilir planlamayla kontrol altına alarak kurumsal kârınızı da geliştirin.

Enerji Verimliliği Sağlayan ve Sürdüren Çözümler

Su tasarrufu sağlayan ürünlerimiz, tesiste harcanan toplam tüketim üzerinde %15 - 20 ve üzeri miktarda su tasarrufu sağlamaktadır.

Teknoloji, su ve enerji verimliliği elde etmek için her zaman en önemli unsur olmuştur. Mannesmann’ın yeni nesil “akıllı” su tasarruf kartuşları binanızdaki maksimum verimliliği başlatma ve sürdürmeyi kolaylaştırır.
Mannesman, Su Tasarruflarınızı Planlamanıza ve Sürdürmenize Yardım Eder
Konaklama tesislerinizde su tüketimini kontrol altına almanın tek yolu, verimliliği ve akış performansını bozmadan "Mannesmann Debi Sabitleyici Akış Düzenleyicilerden" geçer.

Toplam Yatırım Maliyetinizi Bütçelendirelim

İşletme şartlarınıza ve operasyonlarınıza uygun çözümler sunabilmemiz ve projelerinizi fiyatlandırabilmemiz için form içerisinde yer alan işletmenize ait akar tiplerini lütfen belirleyin ve alım miktarlarınızı girin. Kurumsal satış temsilcimiz en kısa sürede size yanıt verecektir. Toplu alımlarınızda iskontolu fiyatlarımızdan hemen yararlanmaya başlayın, işletmeniz için uygun olan ürünleri birlikte belirleyelim.

Referanslarımız

Tercihlerini Mannesmann'dan yana kullanan, çevreye duyarlı, verimlilik odaklı, sürdürülebilir karlılığı düşünen Dünyanın ve ülkemizin önde gelen otel işletmeleri yanılıyor olamaz! Referans listemiz için tıklayınız.

5 Yıl Garanti

Ürünlerimiz Alman Mannesmann/Neoperl üretimi olup 5 yıl Sanayi ve Ticaret Bakanlığı onaylı garantilidir.

Türkiye’de 15 Yıllık Deneyim

Müşterilerimize birinci elden hizmet vermek için, global bir servis ağına sahip olduğumuzu ve MANNESMANN olarak kendine ait bir organizasyonla Türkiye'de 15 yıldır hizmet verdiğimizi ve bu nedenle fiyatlarımızın daima en uygun şartlarda sunulduğunu hatırlatmak isteriz.
İletişim Bilgileri:
Mannesmann Kimya ve Arıtma San. Tic. Ltd. Şti.
Telefon: (0212) 875 81 27
WhatsApp: 0532 432 81 42
info [at] rcmannesmann.com.tr
Bu e-posta Mannesmann tarafından oluşturulan veritabanına
info@rcmannesmann.com.tr adresi ile kayıtlı olduğunuz için gönderilmiştir.
Üyelik bilgilerinizi güncellemek ya da üyelikten ayrılmak için tıklayınız.
Gönderimlerimizi size sorunsuz ulaşmasını istiyorsanız lütfen
info@rcmannesmann.com.tr adresini güvenli kullanıcılar listesine ekleyiniz.